Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση που είχε το σεμινάριο που αναγγείλαμε,  θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμμετοχή σας και να υποσχεθούμε ότι θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε ένα δεύτερο αργότερα.

Έχοντας συμμετάσχει ο καθένας από μας σε διαφορετικό σεμινάριο του Pestalozzi,  είπαμε να γνωριστούμε μεταξύ μας και να βρούμε ένα τρόπο να μοιρασθούμε με άλλους εκπαιδευτικούς την εμπειρία που αποκτήσαμε. Έτσι σχεδιάσαμε και προσπαθήσαμε να οργανώσουμε αυτό το σεμινάριο. Ήταν έκπληξη για μας η μεγάλη συμμετοχή. Μέσα σε λιγότερο από 30 ώρες οι 80 θέσεις είχαν καλυφθεί και υπήρχαν και επιλαχόντες. 

Θεωρούμε ότι είναι αναγκαίο να σας τονίσουμε ότι προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα αδιάβλητο και δίκαιο σύστημα εγγραφής.  Η μόνη παράμετρος που έπαιξε ρόλο ήταν το πότε έφτασε σε σας η πληροφόρηση και βέβαια το πόσο άμεσα κάνατε την αίτηση. Εμείς σε χρόνο ενός τετάρτου το είχαμε στείλει, σχεδόν ταυτόχρονα, σε όλες τις Δ/νσεις Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης της χώρας μας. Από εκεί και πέρα, δε μπορούσαμε να ελέγξουμε τη διαδρομή της πληροφόρησης.


Ευχαριστούμε και πάλι και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε στο ύψος των προσδοκιών σας.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου